Laat voeding uw medicijn zijn,
en uw medicijn voeding

Hippocrates

Voeding

Voeding heeft de potentie in zich om mensen gezond te houden maar ook om ons ziek te maken. De huidige obese epidemie is daar een heel groot voorbeeld van.

In mijn praktijk krijgt iedere patiënt van jong tot oud een uitgebreide voedingsanamnese en wordt grondig bekeken, wat wel of niet op dit moment in uw leven goed verdragen wordt. Indien nodig worden voedingsadviezen gegeven mocht blijken dat klachten /ziektebeelden gerelateerd zijn aan verkeerde voedingskeuzes.  Ieder mens heeft een eigen unieke constitutie (gestel) en leefstijl. Het is de bedoeling dat mensen “Art-Gerecht” eten en leven.

In de detoxweken, de reinigings-kuurweken wordt er een week lang uitgebreid stilgestaan bij voeding in al haar aspecten. Daarnaast wordt er eetles gegeven, hoe voeding het beste kan worden opgenomen in het lichaam. De hele techniek van eten, hoe je eet, wanneer en dergelijke wordt van a tot z uitgebreid uitgelegd en beoefend. Waar het om gaat is het ten uitvoer brengen van het herstellen van ons eigen ecosysteem in ons lichaam. Automatisch is het gevolg, dat als wij een schoon ecosysteem zelf hebben, wij dit ook in de buitenwereld op deze Planeet neerzetten

fully engaged research and development centre for restoration of ecosystems inside and outside