Schoonheid van binnen en buiten

Reinigen - Detoxen

Elke dag krijgt ons lichaam allerlei vreemde en niet in en bij het lichaam horende stoffen binnen. Een deel van die stoffen, blijft achter of wordt onvoldoende verwerkt, zodat wij met onnodige ballast blijven rondlopen. Per jaar komen er zo'n 2000 nieuwe schadelijke stoffen op de markt, alleen daarom zou je al regelmatig moeten reinigen en ontgiften.
Teveel opgeslagen afvalstoffen, kunnen ons op de korte of langere duur ziek maken. Als het lichaam teveel verontreinigd is, functioneert het niet goed meer.
Door ons lichaam regelmatig te zuiveren van afvalstoffen, wordt ervoor gezorgd, dat het lichaam beter blijft functioneren. Door een vasten-reinigingskuur wordt het lichaam de kans gegeven om even tot rust te komen en alle opgeslagen afvalstoffen te verwijderen.
Daardoor ontstaat er een verbetering van onze gezondheid en voelt men zich veel fitter na zo'n kuur, ook geestelijk functioneert men beter en alerter. Het reinigen heeft een genezend effect, voor zowel lichaam als geest.
Er zijn vele manieren om onszelf van die afvalstoffen te ontdoen.
Dat kan individueel, thuis, in een groep en midden in de bossen. Ook zijn er verschillende soorten manieren van vastenreinigingskuren.

Voor zeer uitgebreide informatie over reiniging en de detoxweken en agenda kunt u kijken op mijn andere site: www.kolibrievasten.nl

fully engaged research and development centre for restoration of ecosystems inside and outside