AKA- CURSUS LEVEL I

Agenda

AKA- CURSUS LEVEL I

Laat je Ziel prachtig zingen, je Geest vrolijk dansen en je lichaam een voertuig zijn, die dit alles mogelijk maakt.

(niet alle avonturen vinden plaats in een avonturen-boek) 

AKA betekent Aards en Kosmisch Avontuur! Als gast op doorreis naar onze Kosmische Bestemming. 

Voor elk wezen op deze prachtige Planeet gelden zowel Aardse als Kosmische Wetten, waar wij ons aan dienen te houden. Doen we dat niet dan kan zich dat bijvoorbeeld uiten in ziekten. Ons Aards Voertuig is een afspiegeling van en onderhevig aan Planetaire Wetten en Krachten. 

Tijdens de 7-daagse AKA-cursus leren we ons essentiele Harmonische Wetten te herinneren om onze kostbare lichamelijke en geestelijke gezondheid te herstellen en of te behouden. Het grote mankement van de reguliere geneeskunde is het totale gebrek aan het inzetten van ons bewustzijn.
In deze gezondheidscursus wordt de Heilige Triniteit van Lichaam – Ziel – Geest belicht van top tot teen. Zo gaan we zowel tenen lezen als het lezen van onze Zieletekening.
Zowel de Aardse als Kosmische Spijsvertering wordt uit de doeken gedaan. Wij eten zowel Aards – als Lichtvoeding. Wereldwijd worden er steeds meer breatherian baby's geboren, die vanaf de eerste ademteug puur enkel en alleen van Prana leven! 

Tijdens de cursus wordt dagelijks zowel theorie als praktijk afgewisseld, zodat we vanaf het begin van de cursus gelijk met onze gezondheid en welbevinden aan de slag kunnen. We krijgen meer inzicht en een beter uitzicht. Voor NU en voor de toekomst, zodat we onze eigen dokter en apotheker kunnen worden. Ons lichaam herbergt de hoogste vorm van Intelligentie en Wijsheid. Onze Ziel kent het Al. Beiden spreken we aan tijdens de cursus.
Een 7 daags avontuur voor allen, die geinteresseerd zijn in gezondheid, voeding, spiritualiteit, Natuur voor zichzelf en of voor anderen. Deze cursus is bedoelt zowel voor gezonde als voor zieke mensen, zowel voor leken als professionals. 

Een kleine greep uit de inhoud:

pre- en perinatale psychologie, films, voeding, eetles, betekenis van je Naam en geboortegetallen,  fonoferese, zelf-sabottage, ons eerst aangelegde orgaan en diens betekenis, holistische geneeswijzen. Iedere deelnemer krijgt individuele voedings en gezondheidsadviesen. We schrijven ons eigen levens-recept, waar we thuis mee verder aan de slag kunnen om meer in Harmonie verder te leven. Aan het eind van de 7 daagse AKA-curus zult u vitaler, vrolijker en wijzer naar huis afreizen! U staat anders in het AKA-avondtuur. Gezonder en bewuster. U krijgt verschillende hand-outs uitgereikt. Smiddags is er uitgebreid gelegenheid om te wandelen in het prachtige Sauerland.

Al 33 jaar organiseert Silaska Paalman detoxweken in binnen- en buitenland. Ook heeft zij een aantal boeken geschreven. Ze geeft lezingen over voeding en bewustwording. 

AKA level I vindt plaats van zondag 7 oktober tot en met zaterdag 13 oktober 2018
U verblijft op een 1 persoonskamer met eigen douche en toilet in Savita Sauerland/Duitsland
We eten de hele week volledig plantaardige voeding en mindfull in stilte voor de optimale communicatie met het voedsel.
Verblijfskosten bedragen : 262 euro
Investering in uw gezondheid:  350 euro. Vanwege het gezondheidsbevorderend effect worden er voor 350 euro aan consulten uitgeschreven die u bij de verzekeraar kunt declareren.
AKA level 2 en 3 zijn in voorbereiding.
Aanmelding  info@leefstijlgeneeskunde-paalman.nl